fbpx
Clubverhaal - MyLife Rotterdam aan de Maas

MyLife Rotterdam aan de Maas, een adembenemende locatie. Wist jij dat hier vroeger het Maastheater gevestigd was? Een plek waar tot in de late uurtjes gedanst werd? We vertellen graag over deze bijzondere plek. Kom snel de zonsopgang bekijken terwijl je calorieën verbrand!

Lees meer
(My)Life tips - Fit blijven tijdens vakantie

Een heerlijke bestemming, zon, cocktails en lekker eten. De zomervakantie is voorbij gevlogen. Is dit het moment dat jij opnieuw moet beginnen? Of ben je fit gebleven tijdens de vakantie? Maar hoe blijf je eigenlijk fit op vakantie? We geven je graag de favoriete (My) life tips van collega Maxime.

Lees meer
Opening - MyLife Hendrik Ido Ambacht

Club nummer 9! Het is de eerste club die we ''from scratch'' opgebouwd hebben. Het Waterbusplein met de ligging aan het water is echt een unieke locatie. Vanaf de cardio toestellen kijkt een deel naar buiten, waar ze een prachtig uitzicht hebben op rivier de Noord. De club heeft werkelijk alles!

Lees meer
Gezichten achter het bedrijf - Fiona van Baerlem

Van koekjes-bak-mama naar clubmanager MyLife Berkel. Fiona van Baerlem was de allereerste MyLife clubmanager. Na een inspirerende reis door verschillende functies, staat ze nog altijd met hetzelfde enthousiasme iedereen te woord. Benieuwd hoe de reis eruit zag?

Lees meer
Clubverhaal - MyLife Voorschoten

Wist je dat MyLife Voorschoten eerst YourLife heette? Toen MyLife in 2019 YourLife overnam, was direct het hek van de dam. Het kantoor maakte plaats voor de kinderoppas, het bruine tapijt voor een strakke PVC vloer. Benieuwd hoe ook deze club onderdeel werd van de gezelligste fitnessfamilie?

Lees meer
Gezichten achter het bedrijf - Rob Schipper

Van fitnessmedewerker naar manager van twee MyLife clubs. Rob Schipper maakte een inspirerende reis door de MyLife organisatie. Nu combineert hij deze dynamische job met het trainen van boks-talenten van o.a. team NL. Hoe schakel je tussen deze twee werelden?

Lees meer
(My)Life tips - Beginnende sporters

Je hebt eindelijk de energie gevonden om te starten met sporten. Maar dan.. Je komt binnen in een ruimte vol met apparatuur, mensen, muziek en weet niet waar je moet beginnen. Herkenbaar? Dat snappen wij! We geven je graag de beste (My) life tips van collega Maxime.

Lees meer
Yoga bij MyLife

Zie je door de yoga-bomen het bos niet meer…? Welke vorm past bij jou? Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Hatha? Wat betekent het eigenlijk? Het imago van Yoga is toch wel zweverig, voor yuppen of juist hipsters. Toch geloven wij bij MyLife heilig in yoga. Voor iedereen. Dus ook voor de niet-vega-non-hipster! ? Waarom? Lees vooral verder. .

Lees meer
Gezichten achter het bedrijf - Martijn Bouma

Van partime lesgever naar assistent-clubmanager van de nieuwste MyLife locatie: Hendrik Ido Ambacht. Martijn Bouma begon als bijbaantje, terwijl hij zijn eigen bedrijf overeind probeerde te houden. Inmiddels is hij volledig op het MyLife schip overgestapt. Benieuwd hoe deze reis eruit zag?

Lees meer
(My)Life tips - Summerbody tips

De zonnestralen zijn gelukkig in zicht! Maar hoe word je nu eigenlijk zomerfit? Waar vind je de motivatie? Waar moet je beginnen? Want zeg nou 's eerlijk: het liefst lopen we er allemaal topfit bij, zonder daarvoor te hoeven zweten. Wij geven je graag onze tips, waarmee jij hopelijk een dosis energie krijgt om te starten. Als je nu start, is er genoeg tijd om dat zomerlichaam te creëren! 

Lees meer
Coming soon
Coming soon