fbpx
Clubverhaal - MyLife Rotterdam aan de Maas

MyLife Rotterdam aan de Maas, een adembenemende locatie. Wist jij dat hier vroeger het Maastheater gevestigd was? Een plek waar tot in de late uurtjes gedanst werd? We vertellen je graag meer over deze bijzondere plek.

Lees meer
(My)Life tips - Fit blijven tijdens vakantie

Een heerlijke bestemming, zon, cocktails en lekker eten. De zomervakantie is voorbij gevlogen. Is dit het moment dat jij opnieuw moet beginnen? Of ben je fit gebleven tijdens de vakantie? Maar hoe blijf je eigenlijk fit op vakantie? We geven je graag de favoriete (My) life tips van collega Maxime.

Lees meer
Opening - MyLife Hendrik Ido Ambacht

Club nummer 9! Het is de eerste club die we ''from scratch'' opgebouwd hebben. Het Waterbusplein met de ligging aan het water is echt een unieke locatie. Vanaf de cardio toestellen kijkt een deel naar buiten, waar ze een prachtig uitzicht hebben op rivier de Noord.

Lees verder
Gezichten achter het bedrijf - Fiona van Baerlem

Van koekjes-bak-mama naar clubmanager MyLife Berkel. Fiona van Baerlem was de allereerste MyLife clubmanager. Na een inspirerende reis door verschillende functies, staat ze nog altijd met hetzelfde enthousiasme iedereen te woord. Benieuwd hoe de reis eruit zag?

Lees verder