MyCoach begeleidingsprogramma

Wie lid wordt van een sportclub, zoekt resultaat. Wij begrijpen dat lid worden stap 1 is. Het sporten in jouw dagelijkse ritme krijgen is echter stap 2. Met MyCoach fitnessbegeleiding helpen 0nze MyCoaches je op weg en maken zo de route richting resultaat een stuk makkelijker!

Wat is het MyCoach begeleidingsprogramma? 

MyLife gelooft in begeleiding op maat, want iedereen is uniek. De één gaat liever zelf aan de slag, de ander wil graag een persoonlijk trainingsprogramma met duidelijke doelstellingen. Wij begrijpen dat! Daarom bieden wij het MyCoach Start en MyCoach Premium begeleidingsprogramma aan. Daarmee krijg jij precies de hoeveelheid fitnessbegeleiding die je nodig hebt!  Hoe werkt dit?  

 • MyCoach Start 1 – Doelen bepalen & nulmeting

  • Tijdens de eerste afspraak bespreken we wat je met sporten wilt bereiken. Dit noemen we het bepalen van jouw trainingsdoelen. Deze doelen kunnen uiteenlopen van afvallen tot meer kracht en conditie krijgen of meer balans of vitaliteit in je leven creëren.
  • Vervolgens doen we een lichaamsmeting zodat we weten hoe jouw lichaam er nu voor staat. Dit noemen we een nulmeting. Hiervoor maken we gebruik van de Inbody analyzer. Dit slimme apparaat meet je vetmassa, spiermassa en lichaamsmassa.
  • Met de informatie over jouw trainingsdoelen en de analyse van de Inbody Analyzer, stellen we een trainingsprogramma voor je op. Dit is een programma op maat.
 • MyCoach Start 2 – Trainingsprogramma & MyLife Fitness app

  • De tweede afspraak maken we het liefst kort na de eerste MyCoach afspraak. Dan zit alles nog vers in het geheugen en blijf je gemotiveerd om aan de slag te gaan!
  • Tijdens de tweede afspraak doorloop je samen met jouw MyCoach je persoonlijke trainingsprogramma. Je krijgt uitleg over het gebruik van bijvoorbeeld de fitnessapparaten en we adviseren je over onze groepslessen. Het doel? Zorgen dat je zelfstandig kunt gaan sporten en werken aan resultaat!
  • Alle informatie over jouw persoonlijke trainingsprogramma en alle instellingen voor jouw fitnesscircuit, worden opgeslagen in de MyLife Fitness app. Je kunt deze app gemakkelijk op jouw smartphone of tablet installeren. Via de app krijg je vervolgens inzicht in alle trainingsdata en kun je gemakkelijk contact onderhouden met jouw persoonlijke MyCoach.
  • Al jouw instellingen voor fitnessapparatuur worden ook ingesteld op jouw MyLife polsband. Deze polsband is gekoppeld aan de MyLife Fitness app en kun je gebruiken in de club.
 • MyCoach Start 3 – Kickstart en evaluatie

  • De derde afspraak met jouw MyCoach is een contactmoment waarbij je sport en wij op de achtergrond meekijken. We helpen je opstarten en controleren of je de oefeningen goed uitvoert. Je kunt hierna zelfstandig met jouw trainingsprogramma aan de slag. En heb je een vraag over een oefening of hulp nodig? De MyCoaches staan voor je klaar!  

Wil je sneller resultaat, intensief begeleid worden en regelmatig je programma bijgesteld of vernieuwd hebben? Dan is MyCoach Premium iets voor jou!

Bij MyCoach Premium wordt jouw voortgang intensief gemonitord, krijg je regelmatig een nieuw trainingsprogramma en heb je elke 4 weken een trainingsmoment met jouw MyCoach. Ook voeren we regelmatig een conditie- of krachttest uit en meten we je lichaamssamenstelling. Heb je een periode minder begeleiding nodig? Dan zet je de module Premium Coaching tijdelijk uit. Zo kun je verder op weg naar resultaat!  

Ervaar zelf de persoonlijke fitnessbegeleiding van MyLife!

Ervaar het MyCoach begeleidingsprogramma zelf en meld je aan voor een gratis proefles