MyLife app

Je wilt je tijd in de sportschool maximaal benutten. En natuurlijk maximale resultaten behalen. De MyLife Fitness app en de bijbehorende MyLife polsband helpen jou hierbij.

Stel, je hebt als trainingsdoelen afvallen, je conditie verbeteren of gewoonweg fit worden en blijven, dan bereik je deze doelen het snelst met een persoonlijk sportprogramma. Zo’n programma maakt jouw MyCoach samen met jou in jouw persoonlijke MyLife Fitness app.

De MyLife polsband 

Al deze doelen en bijbehorende fitnessprogramma’s worden vervolgens ingesteld op jouw MyLife polsband: een soort horloge die je gebruikt op de fitnessapparatuur. Dit werkt supersimpel: alle apparatuur wordt door de polsband automatisch op jouw niveau ingesteld. Zo kun je snel aan de slag! Ook jouw trainingsprogramma en -resultaten zijn voor jou en jouw MyCoach in de app zichtbaar dankzij de polsband. Zowel op de apparatuur in de club, maar ook thuis op de pc, tablet of smartphone. Je ziet hoe vaak je hebt gesport, hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoeveel kilometer je hebt gelopen, et cetera. En maak je gebruik van een stappenteller of activity tracker? Dan worden ook deze resultaten in de MyLife Fitness app meegenomen.

Download de MyLife Fitness App in: