Milon Cirkel – Berkel, Voorschoten, Heemskerk, Purmerend, Wageningen

Snel en efficiënt: met de Milon cirkel bent u in 35 minuten rond.

De Milon cirkel is een veilige training voor iedereen. Uw MyCoach stelt alle fitnessapparaten eenmalig voor u in en al uw gegevens worden bewaard op de WellnessKey. Deze slimme sleutel stelt vervolgens ieder toestel voor u in. Geen gedoe dus met instellingen! Gewoon lekker sporten.

35 minuten training

Tijdens de Milon cirkel doet u 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werkt u aan uw conditie. Daarbij kan niets fout gaan: uw zitpositie is correct, uw gewicht is juist ingesteld en u kunt niet te ver bewegen. Allemaal dankzij de instellingen in uw WellnessKey.

Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten. Het is wel raadzaam om eerst een warming-up te doen, daardoor komen er gemiddeld zo’n 8 minuten bij. Dankzij het snelle wisselen, is er bij de Milon cirkel geen tijd om u te vervelen. Spieroefeningen duren slechts 1 minuut, de conditieoefeningen slechts 4 minuten. Het belangrijkste is dat u voelt dat u in slechts 35 minuten tijd écht goed gesport hebt.

Samen fitnessen is leuker

Een van de grootste voordelen van de Milon cirkel? De lichtzuil geeft het ritme aan. Als de lichtzuil groen verlicht is, is het tijd om te trainen. Wordt de zuil rood? Dan schuift iedereen in de cirkel door naar het volgende toestel. Iedereen traint in hetzelfde ritme, maar ieder op z’n eigen niveau. Als u eenmaal in het cirkelsysteem zit, hoeft u dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrijkomt. Ook als u met een partner traint, werkt u steeds samen door de Milon cirkel heen.

Meer faciliteiten