Milon Cirkel – Berkel, Voorschoten, Heemskerk, Wageningen

Snel en efficiënt: met de Milon Cirkel bij MyLife ben je in 35 minuten rond.

Heb je weinig tijd om te sporten? Maar wil je wel een training waarmee je resultaat behaalt? Op onze clubs in Berkel en Rodenrijs, Voorschoten, Heemskerk en Wageningen hebben we de Milon Cirkel.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een veilige training voor iedereen. Jouw MyCoach stelt alle fitnessapparaten eenmalig voor jou in en al jouw gegevens worden bewaard op de MyLife Polsband of MyLife pas. Geen gedoe dus met instellingen! Gewoon lekker sporten.

Waarom de Milon Cirkel?

– Snel en effectief

– Slechts 2x per 10 dagen trainen voor resultaat

– Persoonlijk instelbaar op jouw mogelijkheden en doelen

– Veilig

– Altijd begeleiding bij elke oefening

Hoe werkt de Milon Cirkel bij MyLife?

Tijdens de Milon Cirkel doe je 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan jouw conditie. Daarbij kan niets fout gaan: jouw zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld en je kunt niet te ver bewegen. Allemaal dankzij de instellingen in jouw WellnessKey.

Een volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten. Het is wel raadzaam om eerst een warming-up te doen, daardoor komen er gemiddeld zo’n 8 minuten bij. Dankzij het snelle wisselen, is er bij de Milon cirkel geen tijd om je te vervelen. Spieroefeningen duren slechts 1 minuut, de conditieoefeningen slechts 4 minuten. Het belangrijkste is dat je voelt dat je in slechts 35 minuten tijd écht goed gesport hebt.

Een van de grootste voordelen van de Milon cirkel? De lichtzuil geeft het ritme aan. Als de lichtzuil groen verlicht is, is het tijd om te trainen. Wordt de zuil rood? Dan schuift iedereen in de cirkel door naar het volgende toestel. Iedereen traint in hetzelfde ritme, maar ieder op z’n eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit, hoef je dus nooit meer te wachten op een toestel dat vrijkomt. Ook als je met een partner traint, werk je steeds samen door de Milon cirkel heen.

Boek een proefles

Meer faciliteiten