fbpx

Een adembenemende locatie

MyLife Rotterdam aan de Maas, een adembenemende locatie. Wist jij dat hier vroeger het Maastheater gevestigd was? Een plek waar tot in de late uurtjes gedanst werd? We vertellen je graag meer over deze bijzondere plek.

Een sportschool-abonnement met views
Tussen de Erasmusbrug en Willemsbrug rijst de prachtige locatie MyLife Rotterdam aan de Maas op. Een unieke sportlocatie want niet alleen kun je hier op de crosstrainer de zonsondergang bekijken, omdat het pand half onder water staat, zie je tijdens je deadlift-sessie zo de vissen langszwemmen. Adembenemend mooi dus. En deze views zijn gewoon inbegrepen bij jouw sportschool-abonnement!


Dansen in het Maastheater

Ook bijzonder: wist je dat dit vroeger de plek was om tot in de late uurtjes te feesten? Het Maastheater (what’s in a name?! ) was van 1996 tot 2001 een befaamde Rotterdamse nachtclub. Daarna was dit een Fitness First-locatie, vervolgens een Healthcity en sinds 2019 is deze prachtige club onderdeel van MyLife.

Een verbouwing om trots op te zijn

We begonnen na die overname met een fikse verbouwing. En niet zomaar eentje: MyLife Rotterdam aan de Maas was de eerste MyLife-club waar ons brand-boek volledig tot leven kwam. Spannend natuurlijk, maar wat is het mooi geworden! Van de Bolon-vloeren tot de betonlook-wanden en van de Technogym Artis-lijn tot de volledige plantenwand: we zijn er nog altijd apetrots op!

De verbouwing was niet alleen cosmetisch: ook bijna alle installaties zijn destijds vervangen. Hiermee hebben we onszelf verzekerd van goed geluid én van fijne airco. Afgelopen winter is er bovendien nog een extra yoga-zaal toegevoegd. Ook de samenwerkingen met Quality Fysio, diverse personal trainers en de Eau Lounge dragen bij aan het succes.

Een plek voor jezelf in het hart van Rotterdam
De familiaire sfeer en het all-inclusive concept maken deze bruisende MyLife-club tot een toplocatie in het hart van Rotterdam. Een plek om middenin de stad even tot jezelf te komen.

En onze MyCoaches? Die stropen de mouwen graag voor je op.
Geen woorden maar daden.

P.S. Nieuwsgierig naar MyLife Rotterdam aan de Maas? Vraag gerust een proefles aan of kom gezellig binnen. Er staat altijd een bakkie voor je klaar!