Lid worden bij MyLife is perfect voor wie sporten als onderdeel van een uitgebalanceerd leven ziet.

MyLife is meer dan een club.

Samen kijken we naar wat in jouw leefschema past, wanneer je wilt sporten en waar je wilt sporten. Wat vind je leuk? Wat is jouw doel? Wat is jouw connectie? Sport je het liefst thuis, alleen of met het gezin? Of buiten? Of in jouw pauze op werk? Zelfs tijdens jouw vakantie zijn we bereikbaar. Volg een van de online groepslessen, workouts of chat met jouw MyCoach.

Of voor wie met partner, familie of vrienden lekker op pad wil naar onze training en wellness locaties. Voor wie daar vooral plezier in wil hebben. En voor wie een professionele omgeving waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat vanzelfsprekend is.

Bij MyLife staat de deur voor iedereen open.

Of je nu wilt sporten met je partner, met de buurvrouw, de kinderen of met vrienden: sporters van alle leeftijden voelen zich thuis bij MyLife. Wij zijn de gezelligste fitnessfamilie. Met onze mooie locaties, ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten én om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze faciliteiten en service.