fbpx

MyLife Voorschoten: de gezelligste fitnessfamilie!


Van YourLife naar MyLife

Een beetje verstopt op Industrieterrein Dobbewijk vind je MyLife Voorschoten. De moeite waard om op te zoeken want bij MyLife Voorschoten is alles tot in de puntjes verzorgd. Fun fact? Tot 2019 heette de sportclub op deze plek YourLife!

We vertellen je graag meer over deze gezellige club.

Helemaal in MyLife-stijl
Toen MyLife in 2019 YourLife overnam, was direct het hek van de dam. Niet alleen maakte het bruine tapijt binnen meteen ruimte voor een houtlook-pvc-vloer, ook ruilden we de oude apparatuur in voor de nieuwste Technogym-apparaten. Verder braken we een wand door zodat alle ruimte in de club door de hele fitnessfamilie goed gebruikt kan worden. Ook het kantoor moest eraan geloven. Op die mooie lichte plek in het gebouw is nu de kinderopvang gevestigd.

Corona-tijd goed gebruikt
Toen MyLife Voorschoten in de corona-tijd verplicht gesloten was, hebben we van de nood een deugd gemaakt. Hoe? Door de club nog verder op te knappen! De oude squashbanen werden omgetoverd tot een schitterende yoga-zaal met hout-look-vloer, sfeervolle visuals op de wand en een geïntegreerd systeem voor licht, geluid en lucht. De lounge werd helemaal opgefrist en iets daarna is ook de wellness compleet vernieuwd met twee nieuwe sauna’s, een stortdouche en comfortabele ligstoelen.

De club van de groepslessen en Myclasses
Wanneer je het parkeerterrein op rijdt, verwacht je niet dat de club zoveel ruimte heeft. Bij binnenkomst ben je direct vergeten dat je op een industrieterrein bent. De club heeft naast drie fantastische groepsleszalen (shape studio, yoga studio en cycle studio) nog een verborgen parel: de functionele zone. Een grote ruimte waar meerdere klasjes worden gegeven. Denk aan core-lessen, hitt-lessen of seniorenlessen. Ook tussen de klasjes door wordt de ruimte veelvuldig individueel gebruikt.

Nieuwe energie
Alles bij elkaar is MyLife Voorschoten eigenlijk een nieuwe club. En dat geeft energie! Aan het MyLife Team én aan onze leden. MyLife Voorschoten bruist en is er apetrots op om deel uit te maken van de gezelligste fitnessfamilie!

P.S. Nieuwsgierig naar MyLife Voorschoten? Vraag gerust een proefles aan of kom gezellig binnen. Er staat altijd een bakkie voor je klaar!