Yoga bij MyLife Breda

Bij MyLife Breda vind je een divers aanbod Yoga lessen. In de sfeervolle Mindstudio werk je aan verbinding tussen lichaam en geest en een flexibel en sterk lichaam. Kom tot rust en ontspan.

Yoga is meer dan 5000 jaar oud en vindt zijn oorsprong in Inda. Het beoefenen van Yoga zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Je hoeft niet lenig te zijn om met Yoga te beginnen, Yoga doe je op jouw eigen niveau!

De voordelen van Yoga bij Mylife Breda

Yoga zorgt voor meer rust in lichaam en geest, het verbetert de houding, versterkt spieren en botten en zorgt voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname. Daarnaast vermindert het stress, zorgt het voor een betere nachtrust en helpt het bij de preventie van blessures. Yoga is tevens een ideale aanvulling op andere sporten en helpt je om meer in het hier en nu te zijn.

Is Yoga geschikt voor mij?

Yoga is voor vrijwel iedereen geschikt! Heb je een blessure of ben je zwanger en twijfel je of Yoga wel geschikt voor je is? Onze deskundige instructeurs geven je graag advies en tips. Onze ervaring is dat met een paar persoonlijke aanpassingen, iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen met Yoga.

Welke vorm van Yoga past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Yoga, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: het verbinden van lichaam en geest door middel van rustige ademhaling. De meeste populaire vorm van Yoga bij MyLife Breda is Yin Yoga. Behalve Yin Yoga staat in Breda ook Easy Flow Yoga en Vinyasa Yoga op het rooster. Lees hieronder meer over Yin Yoga en Easy Flow Yoga.

Ervaar Yoga zelf!

Ben je benieuwd of Yoga ook iets voor jou is? Maak kennis met Yoga bij MyLife Breda en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles