Wie lid wordt van een sportclub, zoekt resultaat. Wij begrijpen dat lid worden stap 1 is. Het sporten in jouw leven inpassen is echter stap 2. Met de persoonlijke begeleiding van onze MyCoaches wordt de route richting resultaat voor jou een stuk makkelijker!

MyLife heeft een uniek programma ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Dit noemen we MyCoach. Het MyCoach begeleidingsprogramma bestaat uit MyCoach Start en MyCoach Premium. Met MyCoach krijg je persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw doelen. Hoe dit werkt?

MyCoach Start 1

Doelen bepalen & nulmeting

  • Tijdens de eerste afspraak bespreken we wat je met sporten wilt bereiken. Dit noemen we het bepalen van de trainingsdoelen. Deze doelen kunnen uiteenlopen van afvallen tot meer kracht en conditie krijgen of meer balans of vitaliteit in jouw leven creëren.
  • Vervolgens gaan we bekijken hoe jouw lichaam er nu voor staat. Dit noemen we een nulmeting. Hiervoor maken we gebruik van de Inbody analyzer. Dit slimme apparaat meet vetmassa, spiermassa en lichaamsmassa.
  • Met de informatie over de trainingsdoelen en de analyse van de Inbody Analyzer, stellen we een trainingsprogramma voor je op.

MyCoach Start 2

Trainingsprogramma & MyLife Fitness app

  • De tweede afspraak maken we het liefst kort na de eerste MyCoach afspraak. Dan zit alles nog vers in het geheugen en blijf je gemotiveerd om aan de slag te gaan!
  • Tijdens de tweede afspraak doorloop je samen met jouw MyCoach jouw persoonlijke trainingsprogramma. Je krijgt uitleg over het gebruik van bijvoorbeeld de fitnessapparaten en we adviseren je over onze groepslessen. Het doel? Zorgen dat je zelfstandig kunt gaan sporten en werken aan resultaat!
  • Alle informatie over jouw persoonlijke trainingsprogramma en alle instellingen voor jouw fitnesscircuit, worden opgeslagen in de MyLife Fitness app. Je kunt deze app gemakkelijk op jouw smartphone of tablet installeren. Via de app krijg je vervolgens inzicht in alle trainingsdata en kun je gemakkelijk contact onderhouden met jouw MyCoach.
  • Alle instellingen voor fitnessapparatuur worden ook ingesteld op jouw MyLife polsband. Deze polsband is gekoppeld aan de MyLife Fitness app en kun je gebruiken in de club.

MyCoach Start 3

Kickstart en evaluatie

  • De derde afspraak met jouw MyCoach is een contactmoment waarbij  jij sport en wij meekijken. We helpen je opstarten en controleren of je de oefeningen goed uitvoert. Je kunt hierna zelfstandig met jouw trainingsprogramma aan de slag. En heb je een vraag over een oefening of hulp nodig? De MyCoaches staan voor je klaar!  

Met de MyCoach Start afspraken leg je een goede basis op weg naar het behalen van jouw doel. Deze afspraken zijn bij je lidmaatschap inbegrepen. Wil je sneller resultaat, intensiever begeleid worden en regelmatig je programma bijgesteld of vernieuwd hebben? Dan is MyCoach Premium iets voor jou!

Wacht niet langer! Start nu.

  • :