Wie lid wordt van een sportclub, zoekt resultaat. Wij begrijpen dat lid worden stap 1 is. Het sporten in jouw leven inpassen is echter stap 2. Met de persoonlijke begeleiding van onze MyCoaches wordt de route richting resultaat voor jou een stuk makkelijker!

MyLife heeft een uniek programma ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Dit noemen we MyCoach. Het MyCoach begeleidingsprogramma bestaat uit MyCoach Start, MyCoach Premium en MyPT Personal Training. Met MyCoach krijg je persoonlijke begeleiding bij het behalen van jouw doelen.

Met de MyCoach Start afspraken leg je een goede basis op weg naar het behalen van jouw doel. Deze 3 afspraken vinden in de eerste maand dat je gestart bent plaats en zijn bij je lidmaatschap inbegrepen. Ze zorgen voor een goede en effectieve start bij MyLife. Een lichaamsmeting, conditie- of krachttest, het opstellen en de uitleg van jouw trainingsprogramma, komen tijdens de MyCoach Start afspraken aan bod.

Wil je sneller resultaat, intensiever begeleid worden en regelmatig je programma bijgesteld of vernieuwd hebben? Dan is MyCoach Premium  of MyPT iets voor jou!

Wacht niet langer! Start nu met MyCoach fitnessbegeleiding.