Personal Training is de ultieme vorm van persoonlijke begeleiding en zorgt ervoor dat jij jouw doelen zo snel mogelijk behaalt! Ben je hiernaar op zoek? Dan is MyPT – Personal Training iets voor jou!

Klik hier om direct te starten met MyPT

Wat is MyPT

Bij MyPT ga je samen met jouw Personal Trainer aan de slag, waarbij je een uur lang 1-op-1 traint. Afhankelijk van jouw doelen en wensen voert jouw trainer metingen en testen uit en stelt een trainingsprogramma op. We maken hierbij gebruik van trainingsvormen die zorgen dat jouw doel sneller in zicht komt.

100% aandacht voor jou!

Jouw MyPT Coach staat niet alleen naast je, maar traint ook mét je! Dat zorgt voor net dat beetje extra! Een MyPT sessie is extra motiverend, extra uitdagend, zorgt voor extra resultaat en is extra leuk! Dit maakt niet alleen jouw training effectiever, maar zorgt er ook voor dat je jouw doel sneller behaalt én het verkleint de kans op blessures.

Waar kan ik MyPT Personal Training volgen?

MyPT vind je exclusief bij MyLife Breda, MyLife Berkel en Rodenrijs en MyLife Heemskerk. Bij de overige MyLife clubs wordt Personal Training aangeboden door externe Personal Trainers.

Klik hieronder op de button van jouw MyLife club voor meer informatie over MyPT of start direct!