Yoga bij MyLife Rotterdam Terbregge

Wil je beginnen met Yoga in de omgeving van Rotterdam Terbregge, Ommoord en Hillegersberg? Bij MyLife Rotterdam Terbregge vind je diverse Yogalessen op het rooster. Word soepel en sterk en creëer verbinding tussen lichaam en geest.

Yoga komt oorspronkelijk uit India en wordt al vele duizenden jaren beoefend. Wie regelmatig aan Yoga doet ervaart meer balans tussen lichaam en geest.  Je hoeft niet lenig te zijn om met Yoga te beginnen, Yoga doe je op jouw eigen niveau en pas je aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden!

Welke soorten Yoga heeft MyLife Rotterdam Terbregge?

MyLife Rotterdam Terbregge biedt lessen Yin- en Hatha Yoga aan aan. Er zijn zowel ochtend-, als avondlessen. Onderaan deze pagina lees je meer over Yin Yoga en Hatha Yoga.

Waarom is Yoga goed voor je? 

Er zijn veel redenen waarom Yoga goed voor je is. Zo zorgt het voor meer rust in lichaam en geest, het helpt je ontspannen. Ook verbeter je je lichaamshouding en versterkt het jouw spieren en botten. Daarnaast zorgt het voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname. Door het beoefenen van Yoga ga je makkelijker bewegen, word je leniger en krijg je sterke buik- en rugspieren. Het is tevens een goede manier om jouw sportprestaties bij andere sporten te verbeteren en helpt je om meer in het hier en nu te zijn.  Daarnaast zorgt Yoga ervoor dat je beter slaapt, vermindert het stress en voorkomt het blessures.

Is Yoga voor mij geschikt?

Yoga is voor vrijwel iedereen geschikt! Jong of oud, beginner of ervaren: het niveau pas je aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden. De deskundige Yoga instructeurs van MyLife geven je graag advies en tips. Onze ervaring is dat met een paar persoonlijke aanpassingen, iedereen met Yoga mee kan doen.

Ervaar Yoga zelf!

Wil je ervaren of Yoga ook iets voor jou is? Maak nu kennis met Yoga bij MyLife Rotterdam Terbregge en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles