Ben je op zoek naar Pilates in de omgeving van Rotterdam Terbregge, Hillegersberg en Ommoord? Dan ben je bij MyLife Rotterdam Terbregge aan het juiste adres!

Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het versterken van de spieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit. Het is een ideale manier om zowel fysiek als mentaal in balans te komen.

Voor wie?

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, Pilates is voor elk niveau geschikt en aan te passen aan jouw persoonlijke mogelijkheden. De instructeurs van MyLife Terbregge zorgen ervoor dat de oefeningen op een veilige en effectieve manier worden uitgevoerd, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van Pilates.

De voordelen van Pilates bij MyLife Rotterdam Terbregge

Tijdens Pilates bij MyLife Rotterdam Terbregge werk je aan het versterken van je core-spieren, oftewel de spieren rondom je rug, buik en bekken. Door deze spieren te versterken, verbeter je niet alleen je houding, maar verminder je ook de kans op blessures. Je spieren  worden sterker, zonder dat ze verkort worden. Daarnaast zorgt Pilates voor een betere balans en coördinatie, wat kan helpen bij het verbeteren van je sportprestaties.

Naast de fysieke voordelen, kan Pilates ook bijdragen aan het verminderen van stress en het verbeteren van je algehele welzijn. Door je te concentreren op je ademhaling en het uitvoeren van de oefeningen met precisie en controle, kom je tot rust en ervaar je een gevoel van ontspanning. De lessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waarin persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Er zijn matjes aanwezig.

MyLife Rotterdam Terbregge biedt ook andere groepslessen en individuele fitnessbegeleiding aan, zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Kom Pilates vrijblijvend uitproberen!

Wil jij ook de voordelen van Pilates ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Boek een proefles