Vernieuwing van de fitnesszaal

In februari wordt de fitnesszaal beneden verbouwd. Het afgelopen jaar hebben wij grondig geanalyseerd en moeten concluderen dat de toestellen van de Milon Cirkel veel ruimte in beslag neemt t.o.v. het aantal leden dat hier gebruik van maakt. Daarnaast is de Milon Cirkel redelijk gedateerd, waardoor onderhoud en reparaties steeds uitdagender worden. De fitnesszaal komt ruimte te kort en helaas kunnen wij het pand niet groter maken dan hij is. Daarom hebben we besloten afscheid te nemen van toestellen van de cirkel en blazen we het Milon-concept een nieuw leven in. Op de borden in de club ziet u een impressie van hoe de fitnesszaal eruit komt te zien. De club blijft gedurende de verbouwing open, dus u kunt lekker doorsporten!

Milon Cirkel wordt MyMove 
MyMove is een vernieuwd concept van sporten onder begeleiding waarbij nu nog steeds na 35 minuten een volledige training achter de rug heeft. Net zoals u gewend was bij de toestellen van de Milon Cirkel. MyMove wordt aangeboden in twee varianten:

  1. Individueel
    Een persoonlijk programma van 35 minuten in circuit vorm die u alleen, op een moment dat het u schikt, kunt uitvoeren. Hierbij wordt u begeleid door een van onze MyCoaches.
  2. Groepsverband
    Op maandag, woensdag en vrijdag is er een groepstraining MyMove om 12:00 uur met koffie na afloop!

Meer informatie?

Graag maken wij met u een afspraak voor meer uitleg en het maken van uw persoonlijke MyMove programma. U kunt de afspraak maken door hieronder uw gegevens in te voeren.

Wij zijn enorm enthousiast over deze ontwikkeling. Wij bieden nog steeds een goede training voor 35 minuten aan (met méér begeleiding dan nu) en hopen dat u dit vernieuwde concept de kans geeft.