Yoga bij MyLife Voorschoten

Wil je starten met Yoga in Voorschoten of Wassenaar? Tijdens de Yoga lessen bij MyLife Voorschoten kom je lichamelijk en geestelijk in balans. In de sfeervolle Mindstudio werk je aan verbinding tussen lichaam en geest en een flexibel en sterk lichaam.

Waar komt Yoga vandaan? 

Yoga wordt al vele duizenden jaren beoefend en vindt zijn oorsprong in India. Door regelmatig Yoga te doen ervaar je meer balans tussen lichaam en geest.  Je hoeft niet lenig te zijn om met Yoga te beginnen, Yoga doe je op jouw eigen niveau en pas je aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden!

Welke vorm van Yoga heeft MyLife Voorschoten?

MyLife Voorschoten biedt verschillende lessen Hatha Yoga en Yin Yoga aan. Er zijn zowel ochtend-, als avondlessen. Lees hieronder meer over Yin Yoga en Hatha Yoga.

Wat zijn de voordelen van Yoga? 

Yoga heeft veel voordelen! Het zorgt bijvoorbeeld voor meer rust in lichaam en geest. Ook verbeter je je lichaamshouding en versterkt het jouw spieren en botten. Daarnaast zorgt het voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname. Van Yoga ga je makkelijker bewegen, word je leniger en krijg je een sterke core. Yoga is tevens een goede manier om jouw sportprestaties bij andere sporten te verbeteren en helpt je om meer in het hier en nu te zijn. Daarnaast vermindert het stress, slaap je beter en voorkomt het blessures.

Is Yoga bij MyLife Voorschoten iets voor mij?

Jong of oud, beginnend- of ervaren sporter, Yoga is voor vrijwel iedereen geschikt! Het niveau pas je aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden. De Yoga instructeurs van MyLife geven je graag advies en tips. Onze ervaring is dat met een paar persoonlijke aanpassingen, iedereen met Yoga mee kan doen.

Ervaar Yoga zelf!

Ben je benieuwd of Yoga ook iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles