Pilates bij MyLife Voorschoten

Op zoek naar Pilates in Voorschoten of Wassenaar? MyLife Voorschoten heeft een groot aanbod Pilates lessen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Pilates is een populaire vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het versterken van de spieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit.

Wat is Pilates bij MyLife Voorschoten?

Pilates is een effectieve groepsles met hoofdzakelijk grondoefeningen, die zich richt op het versterken van de (romp)spieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit. Dit zonder dat er veel druk wordt uitgeoefend op de gewrichten. Dit maakt Pilates tot een veilige en effectieve manier van trainen voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

De ervaren instructeurs van MyLife Voorschoten zullen je begeleiden en motiveren tijdens de les, zodat je het maximale uit jouw training kunt halen. Tijdens de lessen is er ruimte voor individuele aandacht en correcties, waardoor je de oefeningen op de juiste manier leert uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van Pilates? 

Naast dat je sterkere (buik)spieren krijgt, heeft Pilates ook een positief effect op de mentale gezondheid. Tijdens de lessen werk je aan het bewust worden van je ademhaling en het creëren van een staat van ontspanning en focus. Dit helpt om stress te verminderen en meer in balans te komen met jezelf. Daarnaast zal Pilates je helpen om leniger en flexibeler te worden, wat kan leiden tot minder klachten en blessures.

Maak kennis met Pilates! 

Ben je benieuwd of Pilates bij MyLife Voorschoten iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles om zelf te ervaren wat Pilates voor jou kan betekenen.

Boek een proefles