Milon Cirkel bij MyLife Voorschoten

Trainen op de Milon Cirkel bij MyLife Voorschoten is snel en efficient: in slechts 35 minuten verbeter je jouw conditie én spierkracht!

Heb je weinig tijd om te sporten, maar wil je wel een een training waarmee je resultaat behaald? Bij MyLife Voorschoten vind je deze unieke circuittraining die jou helpt jouw doel te behalen.

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een circuit van fitnessapparaten, bestaande uit 6 krachttoestellen en 2 cardiotoestellen. De instructeur stelt de apparaten persoonlijk voor jou in op jouw MyLife pas of -polsband. Geen gedoe dus met het handmatig instellen van apparaten. Gewoon lekker sporten!

Wat zijn de voordelen van de Milon Cirkel?

  • Het is snel en effectief;
  • Je hoeft slechts 2x per 1o dagen te trainen voor resultaat;
  • Het is persoonlijk instelbaar op jouw mogelijkheden en doelen;
  • Op de Milon Cirkel train je excentrisch. Dat wil zeggen dat het gebruik maakt van de remmende kracht van je lichaam. De gewichten zijn in de teruggaande beweging zwaarder. Normaal is dit niet mogelijk zonder trainingspartner, maar bij de Milon is het ingebouwd. Hierdoor kun je meer doen, in minder tijd, met meer effect!
  • Het is veilig. Ook bij blessures is de Milon heel geschikt omdat de gewichten en bewegingen volledig op jouw mogelijkheden aangepast worden;
  • Afwisselend: door de verschillende fases en cirkels geef je jouw lichaam telkens opnieuw een trainingsprikkel.

Is de Milon Cirkel iets voor mij?

De Milon Cirkel is voor iedereen geschikt! Door de verschillende trainingsmethodes en uitgebreide instelmogelijkheden wordt trainen op de Milon Cirkel nooit saai en is het voor elke sporter geschikt.

Ervaar het zelf!

Wil je weten of de circuittraining op de Milon Cirkel ook iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles