Pilates bij MyLife Tilburg

Pilates bij MyLife Tilburg is een geweldige manier om sterker, flexibeler en fitter te worden. De ervaren instructeurs van MyLife helpen je om op een veilige en effectieve manier de Pilates oefeningen uit te voeren, zodat je het maximale uit je training haalt.

Wat is Pilates?

Pilates is een groepsles met hoofdzakelijk grondoefeningen, gebaseerd op een bewegingsmethode die ontwikkeld is door Joseph Pilates (1880-1967).  De bewegingen tijdens Pilates komen vanuit het centrum van het lichaam. Dit wordt het Powerhouse (of core) genoemd. Pilates is gericht op houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling, met de focus op lichaam en geest.

De effecten van Pilates

Door regelmatig Pilates te doen, merk je al snel verbetering in jouw lichaamshouding, versterk je jouw wervelkolom en core spieren, word je leniger en ga je soepeler bewegen. Je spieren worden sterker en krachtiger, zonder dat deze verkort worden. Ook verbetert Pilates jouw lichamelijke en geestelijke balans, je zelfbewustzijn en coördinatie. Daarnaast helpt het bij het voorkomen en herstellen van rugklachten. Kortom, Pilates is dé basis voor een fit en soepel lichaam!

Is Pilates bij MyLife Tilburg iets voor mij?

Pilates bij MyLife Tilburg is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu net begint met sporten of al jarenlang actief bent, Pilates is een uitdagende en effectieve manier om aan je lichaam te werken.

De lessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waarin persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Er zijn matjes aanwezig.

Je zult merken dat je na elke les energieker en sterker wordt, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast bieden wij bij MyLife Tiburg ook andere groepslessen en individuele fitnessbegeleiding aan, zodat je jouw doelen kunt bereiken.

Probeer Pilates vrijblijvend uit!

Meld je hieronder aan voor een gratis proefles Pilates bij MyLife Tilburg en ervaar zelf wat deze trainingsvorm voor jou kan betekenen. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. We verwelkomen je graag in onze club.

Boek een proefles