Boksen bij MyLife Tilburg

Wil je gaan boksen in Tilburg? Bij MyLife Tilburg ben je aan het juiste adres voor laagdrempelige bokstrainingen in een ontspannen en gezellige sfeer.

Wat is boksen bij MyLife Tilburg?

MyBoxing bij MyLife Tilburg is de ideale bokstraining voor wie fit wil worden, sterker wil worden én focus zoekt. Tijdens deze training werk je in een groep aan je kracht en conditie door intensieve oefeningen op bokszakken en pads. Daarnaast is er aandacht voor coördinatie, balans en techniek. Wat jouw doel ook is, de ervaren trainers van MyLife Tilburg helpen je graag om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen.

De bokslessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waarin persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Het tempo en de intensiteit pas je aan jouw eigen niveau aan. Je zult merken dat je na elke les energieker en sterker wordt, zowel mentaal als fysiek.

Daarnaast kun je bij MyLife Tilburg ook deelnemen aan andere groepslessen en zijn er uitgebreide fitness faciliteiten.

Wat zijn de voordelen van boksen bij MyLife Tilburg?

Boksen is niet alleen een uitstekende manier om fysiek fit te worden, maar het is ook een geweldige manier om stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen. Door regelmatig te trainen, zul je merken dat je niet alleen sterker wordt, maar ook mentaal sterker en zelfverzekerder. Het is dan ook een training voor je lichaam en geest!

Is boksen iets voor mij?

De bokstrainingen bij MyLife Tilburg zijn voor elk niveau geschikt, jong en oud! Twijfel je of het iets voor jou is? Het team van MyLife Tilburg geeft je graag persoonlijk advies. Natuurlijk ben je van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.

Ervaar MyBoxing zelf!

Ben je benieuwd of boksen iets voor je is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles