Yoga bij MyLife Purmerend

Ontspan en word lenig en sterk met de Yoga lessen bij MyLife Purmerend.

Wat is Yoga?

Yoga vindt zijn oorsprong in India en is duizenden jaren oud. ‘Yog’ betekent eenheid in het Sanskriet. Yoga verenigt lichaam, geest en energie, met een kalme gemoedstoestand als resultaat. Voor sommige mensen is Yoga een spirituele levenswijze, voor anderen is het een sport of een manier om tot rust te komen. Je hoeft niet lenig te zijn om met Yoga te beginnen, Yoga beoefen je op jouw eigen niveau.

Welke soorten Yoga heeft MyLife Purmerend?

Bij MyLife Purmerend kun je meedoen met Vinyasa Yoga en Yin Yoga. Er zijn zowel ochtend-, als avondlessen. Onderaan deze pagina lees je meer over Vinyasa Yoga en Yin Yoga.

Is Yoga goed voor je? 

Yoga is heel goed voor je! Er zijn veel redenen waarom Yoga goed voor je is. Het zorgt voor een goede fysieke- en mentale gezondheid en verbetert het zelfbewustzijn. Yoga creert meer rust in lichaam en geest, het helpt je ontspannen. Ook verbeter je je lichaamshouding en versterkt het jouw spieren en botten. Daarnaast zorgt het voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname. Door het beoefenen van Yoga ga je makkelijker bewegen, word je leniger en krijg je sterke buik- en rugspieren. Het is tevens een goede manier om jouw sportprestaties bij andere sporten te verbeteren en helpt je om meer in het hier en nu te zijn.  Daarnaast zorgt Yoga ervoor dat je beter slaapt, vermindert het stress en voorkomt het blessures.

Is Yoga voor mij geschikt?

Yoga bij MyLife  Purmerend is voor vrijwel iedereen geschikt! Jong of oud, beginner of ervaren: het niveau pas je aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden. De deskundige Yoga instructeurs van MyLife geven je graag advies en tips.

Ontdek Yoga zelf!

Wil je ervaren of Yoga ook iets voor jou is? Maak nu kennis met Yoga bij MyLife Purmerend en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles