Yoga bij MyLife Heemskerk

Een moment voor jezelf vind je tijdens de MyYoga lessen bij MyLife Heemskerk. Bij Yoga werk je aan verbinding tussen lichaam en geest en een flexibel en sterk lichaam.

Wat is Yoga?

Yoga vindt zijn oorsprong in India en is meer dan 5000 jaar oud. Door Yoga te beoefenen zorg je voor balans tussen lichaam en geest. Een moment voor jezelf tijdens een drukke werkweek. Je hoeft niet lenig te zijn om met Yoga te beginnen, bij MyLife Heemskerk doe je Yoga op jouw eigen niveau!
De MyYoga lessen bij MyLife Heemskerk hebben invloeden van Hatha-, Vinyasa- en Ashtanga Yoga. Er staan meerdere lessen per week op het rooster.

Waarom Yoga?

Yoga heeft heel veel voordelen! Zo zorgt het onder andere voor meer rust in lichaam en geest, je krijgt er een betere houding van en het versterkt jouw spieren en botten. Daarnaast zorgt het voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname. Als je regelmatig Yoga beoefent ga je makkelijker bewegen, word je leniger en krijg je een sterke core. Yoga is tevens een goede manier om jouw sportprestaties bij andere sporten te verbeteren en helpt je om meer in het hier en nu te zijn. Daarnaast vermindert het stress, zorgt het voor een betere nachtrust en helpt het bij de preventie van blessures.

Is Yoga bij MyLife Heemskerk iets voor mij?

Yoga kun je aan je persoonlijke mogelijkheden aanpassen en is daardoor voor vrijwel iedereen geschikt! Heb je een blessure of twijfel je of Yoga iets voor jou is? Overleg dan vooraf met de deskundige instructeurs van MyLife Heemskerk.

Maak kennis met Yoga in Heemskerk!

Wil je weten of MyYoga ook iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles