Pilates bij MyLife Heemskerk

Ben je op zoek naar een effectieve en leuke manier om aan je kracht en flexibiliteit te werken? Dan is Pilates bij MyLife Heemskerk misschien wel iets voor jou!

Wat is Pilates?

Pilates is een populaire en effectieve groepsles met hoofdzakelijk grondoefeningen, die zich richt op het versterken van de (romp)spieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit. De bewegingen tijdens Pilates komen vanuit het centrum van het lichaam. Dit wordt het Powerhouse (of core) genoemd.

Voor welk niveau is Pilates?

MyLife Heemskerk biedt Pilates aan voor voor elk niveau. Of je nou voor het eerst bent of ervaren, Pilates is geschikt voor iedereen. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden en motiveren tijdens de les, zodat je het maximale uit jouw training kunt halen.

De resultaten van Pilates bij MyLife Heemskerk

Tijdens Pilates bij MyLife Heemskerk werk je aan je core strength, oftewel de spieren rondom jouw romp. Door deze spieren te versterken, verbeter je niet alleen je houding, maar ook jouw algehele lichaamskracht en stabiliteit. Daarnaast zal Pilates je helpen om leniger en flexibeler te worden, wat kan leiden tot minder klachten en blessures. Pilates is dé basis voor een fit en soepel lichaam en is daarnaast een goede aanvulling op andere sporten.

De groepslessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waarin persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Je zult merken dat je na elke les energieker en sterker wordt, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast vind je bij MyLife Heemskerk ook andere groepslessen en individuele trainingen, zodat je jouw gezondheidsdoelen kunt bereiken.

Probeer Pilates bij MyLife Heemskerk!

Wil je kennismaken met Pilates en ontdekken wat het voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis proefles. Wij verwelkomen je graag in onze club.

Boek een proefles