Boksen bij MyLife Heemskerk

Boksen bij MyLife Heemskerk is een stevige workout op basis van bokstechnieken. Perfect als je focus en fitheid zoekt!

Wat is MyBoxing?

MyBoxing is de ideale bokstraining voor wie fit wil worden, spieren wil trainen én focus zoekt. Tijdens deze leuke en uitdagende groepsles oefen je diverse stoot- en ontwijkingstechnieken op bokszakken en pads. Deze oefeningen worden afgewisseld met intensief beenwerk, waarbij veel aandacht is voor coördinatie en balans. De basistechnieken van het boksen staan hierbij centraal.

De lessen worden gegeven in een ontspannen en gezellige sfeer, waarin persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Je zult merken dat je na elke les energieker en sterker wordt, zowel mentaal als fysiek.

Daarnaast vind je bij MyLife Heemskerk ook andere groepslessen en uitgebreide fitness faciliteiten. Of je nu wilt werken aan je techniek, conditie of kracht, onze trainers helpen je om je doelen te bereiken en het beste uit jezelf te halen.

De voordelen van boksen bij MyLife Heemskerk

Met MyBoxing verbeter je je conditie, verbrand je vet én word je sterker. Het is dan ook een workout voor je hele lichaam! Doordat je zo gefocust bezig bent werkt het tevens stress verlagend en kun je je hoofd leeg maken. Daarnaast is MyBoxing veilig om te doen, je hebt geen fysiek contact met je medesporters.

Is MyBoxing iets voor mij?

Bij boksen draait het niet alleen om stoten of schoppen, maar ook om fysieke en mentale weerbaarheid! Zo kun je de ring verlaten met een goed gevoel! Het tempo en de intensiteit pas je aan je eigen niveau aan. Twijfel je nog of MyBoxing geschikt voor je is? De ervaren instructeurs van MyLife Heemskerk geven je graag advies.

Maak kennis met boksen bij MyLife Heemskerk!

Ben je benieuwd of MyBoxing iets voor jou is? Ervaar het zelf en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles