Spinning bij MyLife Breda

Verbeter je conditie en word fitter met Spinning bij MyLife Breda!  Tijdens de MyRide trainingen in de sfeervolle Cyclestudio wordt jouw indoor fietstraining op de allernieuwste indoor cycling bikes van Technogym een echte beleving!

Wat is Spinning?

Spinning, ook wel indoor cycling genoemd, is niet meer weg te denken uit de sportschool. Spinning is een cycling-workout op een indoorfiets met een vliegwiel. Op het opzwepende ritme van de muziek maak je samen met de instructeur en de groep een virtuele tocht op de plaats over heuvels, uitgestrekte vlaktes en besneeuwde bergtoppen. Ontdek de atleet in jezelf tijdens spannende tijdritten en uitdagende sprints. Maar wees niet bang dat het te intensief is, de weerstand van de fiets bepaal je zelf! De MyRide (Cycling)-programma’s duren tussen de 45 en 60 minuten en wisselen regelmatig van choreografie en muziek.

Waarom Spinning bij MyLife Breda?

Conditie verbeteren, vetverbranding, het vergroten van longinhoud en het trainen van het vermogen van jouw been- en bilspieren is waar het bij Spinning om draait. Tijdens de workout verbrand je ongeveer 500 Kcal. Je wordt fitter, voelt je energieker en krijgt sterkere en strakkere spieren. Daarnaast is het een heerlijke manier om de dagelijkse stress van je af te fietsen. Ontspanning door inspanning!

Is Spinning voor mij geschikt?

Doordat Spinning een low-impact workout is, krijgen je gewrichten geen klappen te verduren. Hierdoor is Spinning voor vrijwel iedereen geschikt. Of je nou beginnend sporter of fanatieke wielrenner bent!

Heb je blessures of ben je zwanger? Doordat je de intensiteit aan jouw eigen niveau kunt aanpassen kun je in de meeste gevallen met Spinning meedoen! Heb je toch nog twijfels? De ervaren MyRide instructeurs van MyLife Breda geven je graag advies.

Ervaar Spinning bij MyLife Breda zelf!

Maak kennis met de MyRide trainingen en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles