Personal Training bij MyLife Breda

Weet je niet wat je moet doen in een fitnessruimte? Of vind je het fijn om begeleid te worden tijdens het fitnessen? Onze MyCoaches helpen je in de fitnessruimte graag op weg bij het behalen van jouw fitnessdoelen. De functionele trainingszone, krachtzone en uitgebreide fitnessapparatuur zorgen voor uitgebreide trainingsmogelijkheden om zo jouw doelen te behalen.

Wat is Personal Training bij MyLife Breda?

MyLife gelooft in begeleiding op maat, want iedereen is uniek. De één gaat liever zelf aan de slag, de ander wil graag een persoonlijk trainingsprogramma met duidelijke doelstellingen. Bij MyLife Breda begrijpen we dat. Daarom bieden wij het MyCoach Start en MyCoach Premium begeleidingsprogramma aan. Daarmee krijg jij precies de hoeveelheid begeleiding die je nodig hebt! Onze ervaring is dat de meeste mensen behoefte hebben aan regelmatig een afspraak met een ervaren instructeur, maar elke keer Personal Training te kostbaar vinden. Met het MyCoach begeleidingsprogramma heb je de voordelen van Personal Training,  maar dan een stuk voordeliger!

Welk Personal Training doel heb je?

Wil je afvallen? Jouw conditie verbeteren? Of herstellen van een blessure? Wat jouw doel ook is, wij kunnen je erbij helpen! Hoe dit werkt?

 • MyCoach Start 1 – Doelen bepalen & nulmeting

  • Tijdens de eerste afspraak bespreken we wat je met sporten wilt bereiken. Dit noemen we het bepalen van jouw trainingsdoelen.
  • Vervolgens gaan we bekijken hoe jouw lichaam er nu voor staat. Dit noemen we een nulmeting. Hiervoor maken we gebruik van de Inbody analyzer. Dit slimme apparaat meet je vetmassa, spiermassa en lichaamsmassa.
  • Met de informatie over jouw trainingsdoelen en de analyse van de Inbody Analyzer, stellen we een trainingsprogramma voor je op. Dit is een programma op maat.
 • MyCoach Start 2 – Trainingsprogramma & MyLife Fitness app

  • Tijdens de tweede afspraak doorloop je samen met jouw MyCoach je persoonlijke trainingsprogramma. Je krijgt uitleg over het gebruik van bijvoorbeeld de fitnessapparaten en we adviseren je over onze groepslessen. Het doel? Zorgen dat je zelfstandig kunt gaan sporten en werken aan resultaat!
  • Alle informatie over jouw persoonlijke trainingsprogramma en alle instellingen voor jouw fitnesscircuit, worden opgeslagen in de MyLife Fitness app. Je kunt deze app gemakkelijk op jouw smartphone of tablet installeren. Via de app krijg je vervolgens inzicht in alle trainingsdata en kun je gemakkelijk contact onderhouden met jouw persoonlijke MyCoach.
  • Al jouw instellingen voor fitnessapparatuur worden ook ingesteld op jouw MyLife polsband. Deze polsband is gekoppeld aan de MyLife Fitness app en kun je gebruiken in de club.
 • MyCoach Start 3 – Kickstart en evaluatie

  • De derde afspraak met jouw MyCoach is een contactmoment waarbij je sport en wij meekijken.  Je kunt hierna zelfstandig met jouw trainingsprogramma aan de slag. En heb je een vraag over een oefening of hulp nodig? De MyCoaches staan voor je klaar!  Zo kun je verder op weg naar resultaat!

Wil je sneller resultaat, intensiever begeleid worden en regelmatig je programma bijgesteld of vernieuwd hebben? Dan is MyCoach Premium iets voor jou! Bij MyCoach Premium wordt jouw voortgang intensief gemonitord, krijg je regelmatig een nieuw trainingsprogramma en heb je elke 4 weken een trainingsmoment met jouw MyCoach.

Ervaar Personal Training bij MyLife Breda zelf!

Maak kennis met MyCoach begeleiding en meld je aan voor een gratis proefes!

Boek een proefles