MyLife Breda

MyLife Breda is de grootste sportschool van de MyLife clubs. En dat is goed nieuws voor onze leden! Niet alleen profiteer je hier van uitgebreide sportmogelijkheden, je kunt ook volop genieten van de uitgebreide menukaart in onze lounge.

Het MyLife-familiegevoel vind je zeker bij onze club in Breda. Jong en oud kunnen hier met plezier aan de slag! Bijvoorbeeld in de prachtige yogastudio waar je een ruim aanbod aan yogalessen vindt. Of met een van de groepslessen in onze MyShape en MyRide studio’s.

Onze MyCoaches helpen je in de fitnessruimte ook graag op weg bij het behalen van uw trainingsdoelen. De functionele trainingszone, krachtzone en uitgebreide fitnessapparatuur zorgen voor uitgebreide trainingsmogelijkheden.

Natuurlijk biedt MyLife Breda ook aanvullende faciliteiten. Van kinderoppas tot stoombad en sauna, en van handdoekservice tot verzorgingsproducten: aan alles is gedacht. Ook na het sporten kun je ontspannen bij MyLife Breda. In onze gezellige lounge serveren we koffie en verse sapjes, maar ook eiwitshakes en veganistische lekkernijen!

MyLife: de gezelligste fitnessfamilie.

Aanmelden als lid