fbpx

Het was nog niet eerder zo makkelijk

Het nieuwe online sportplatform van MyLife – MyLife Home 2.0 is live!

Het was nog niet eerder zo makkelijk om jouw workout thuis te starten. Je kunt in de MyLife app direct toegang krijgen tot alle online workouts van MyLife.

Omdat de online lessen en workouts nu in de MyLife app staan, hoef je je maar 1 keer aan te melden. De app (en MyLife website) herkennen jouw gebruikersnaam en wachtwoord en onthouden deze. Overigens zijn jouw inlog gegevens hetzelfde voor de MyLife app, als het nieuwe online platform.

Via de website kun je ook alle online content bekijken. Je kiest eerst de club waar je lid bent, en vervolgens meld je je één keer aan. Eenvoudig en snel, het nieuwe MyLife Home platform is er voor jou!

Download nu de MyLife app voor:

Live groepslessen - in de MyLife app!

Ook de live groepslessen kun je met het nieuwe platform vanaf huis volgen, simpel in de MyLife app. Vanaf januari 2022 treft je in het groepsles rooster, waarin ook de lessen in jouw club staan, het Live lesrooster aan. Je kunt hier met 249 deelnemers tegelijk een live les reserveren in jouw club. Je wordt herinnert wanneer de les begint, en je ziet de coach op het scherm. Leg je matje klaar en trainen maar!

Natuurlijk ook op YouTube actief

Op het MyLife Home platform vind je de meest uitgebreide verzameling van onze lessen en workouts waaraan dagelijks wordt toegevoegd. Maar ook op YouTibe kun je fit blijven met MyLife. Op het youtube kanaal MyLife Home. Hier staat een beperkt aantal workouts en lessen waaraan je direct kunt meedoen.