fbpx

Het was nog niet eerder zo makkelijk

Het nieuwe online sportplatform van MyLife – MyLife Home 2.0 is live!

Het was nog niet eerder zo makkelijk om uw workout thuis te starten. U kunt in de MyLife app direct toegang krijgen tot alle online workouts van MyLife.

Omdat de online lessen en workouts nu in de MyLife app staan, hoeft u zich maar 1 keer aan te melden. De app (en MyLife website) herkennen uw gebruikersnaam en wachtwoord en onthouden deze. Overigens zijn uw inlog gegevens hetzelfde voor de MyLife app, als het nieuwe online platform.

Via de website kunt u ook alle online content bekijken. U kiest eerst de club waar u lid bent, en vervolgens meld u zich één keer aan. Eenvoudig en snel, het nieuwe MyLife Home platform is er voor u!

Download nu de MyLife app voor:

Live groepslessen - in de MyLife app!

Ook de live groepslessen kunt u met het nieuwe platform vanaf huis volgen, simpel in de MyLife app. Vanaf januari 2022 treft u in het groepsles rooster, waarin ook de lessen in uw club staan, het Live lesrooster aan. U kunt hier met 249 deelnemers tegelijk een live les reserveren in uw club. U wordt herinnert wanneer de les begint, en u ziet de coach op het scherm. Leg uw matje klaar en trainen maar!

Natuurlijk ook op YouTube actief

Op het MyLife Home platform vind u de meest uitgebreide verzameling van onze lessen en workouts waaraan dagelijks wordt toegevoegd. Maar ook op YouTibe kunt u fit blijven met MyLife. Op het youtube kanaal MyLife Home. Hier staat een beperkt aantal workouts en lessen waaraan u direct kunt meedoen.