fbpx

Van koekjes-bak-mama naar Clubmanager MyLife Berkel

Na fijne jaren met mijn twee dochters en zoon thuis doorgebracht te hebben en na jaren als mama rondgerend te hebben voor die drie was het tijd voor iets anders. Ik was niet alleen mama voor hun drie maar nam alle bijkomstigheden voor lief. Zo organiseerde ik jarenlang het straattheater in Bergschenhoek, alle theater voorstellingen voor de klassen van de basisschool, schoolreisjes, koekjesbakken, knutselochtenden, paasontbijtjes en kerstdiners. In de tussentijd draaide ik in een interieurwinkel, gaf ik cursussen zonnekindpoppen en stond ik enthousiast op  braderieën. Dat enthousiasme heb ik altijd willen uiten, maar ik wist dat het tijd was om iets anders te doen. Iets voor mezelf. Iets waar ik echt blij van wordt.

De start van mijn carrière
Ik trainde in het toenmalige ‘’Body Language’’ in Bergschenhoek. Er hing een briefje aan de kleedkamer deur waarop een kinderoppas werd gevraagd. Zo gelezen zo gedaan, daar stond ik dan twee ochtenden per week in de kidsclub. Maar ook dat was niet het definitieve station. Ik was meer geschikt voor achter de balie, aldus mijn collega’s, en zo startte mijn “carrière”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De duizendpootrol kreeg een officiële functietitel
Het pand in Berkel werd in 2006 gerealiseerd en ben mee verhuisd. Doordat ik al jaren in Bergschenhoek woon kwam ik dezelfde gezichten tegen op de club als met boodschappen. Zo kon ik de leden al snel een warm welkom-thuis gevoel geven.
Ledenadministratie, sales, gastvrouw en barista, de functie was op m’n lijf geschreven. Contact met de leden, het team, de club gezellig maken en een goede professionele sfeer neer zetten met z’n allen gaf mij veel energie.

Tijdens mijn leuke afwisselende job heb ik mijzelf intern verder ontwikkelt. Deze kans is mij gegeven en heb hem met beide handen aangepakt. Na de overname door MyLife kreeg mijn duizendpootrol een titel: Clubmanager MyLife Berkel.

Met een fijn team op een top locatie en in een heerlijke fijne positieve sfeer vlogen de jaren voorbij. Corona wierp wat uitdagingen op, maar daar zijn we met elkaar flink tegenaan gegaan. Het team was zoals altijd creatief en flexibel.

De tijd vliegt, wanneer..
Je zou het niet zeggen na drie alinea’s, maar dit omvat de afgelopen 20 jaar. En zo kort als het geschreven is, zo voelt het ook. Het is voorbijgevlogen. Het werd een tweede thuis met mijn MyLife Family.

Dankbaar dat ik de groei van onze clubs heb mee kunnen maken. De kroon (letterlijk en figuurlijk) op mijn werk is dat ik werd gekroond tot QUEEN van MyLife op ons eerste grote Mylife feest waarbij al het personeel van verschillende locaties aanwezig was.

Na 20 jaar is ook mijn eigen familie en leven uitgebreid en met inmiddels zes prachtige kleinkindjes, een hoop ervaring en een geweldig team. Kortom een heerlijke baan.
Ik kan van geluk spreken.