Win 1 jaar gratis sporten

COOP & MyLife gaan voor een gezond Rotterdam! Met deze win-actie kunt een 1 jaar lang gratis sporten winnen. U bent direct na het invullen van onderstaand formulier welkom voor een proefles. De actie loopt vanaf 4 januari t/m 31 januari 2021. De actie is geldig voor de locatie MyLife Rotterdam aan de Maas. 7 februari wordt de winnaar van de actie via de social media kanalen (facebook en instagram) van MyLife Rotterdam aan de Maas bekend gemaakt.

Gebruik het formulier op deze pagina om deel te nemen aan deze actie of vul een kaart in op locatie bij de Coop. Laat uw contactgegevens achter geef aan waarom u het verdient om een jaar lang gratis te sporten. We kijken uit naar uw aanvraag!

Bij MyLife staat de deur voor iedereen open

Of u nu wilt sporten met uw partner, met de buurvrouw, de kinderen of met vrienden: sporters van alle leeftijden voelen zich thuis bij MyLife. Wij zijn de gezelligste fitnessfamilie.

Met onze mooie locaties, ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten én om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze faciliteiten en service.