fbpx

We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Nu is het weer tijd om lekker aan de slag te gaan. 

MyLife is de gezelligste fitnessfamilie van Nederland. Met inmiddels 9 clubs door het hele land kan iedereen in Nederland op een laagdrempelige manier werken aan zijn of haar gezondheid. Met onze ruime openingstijden van maandag t/m zondag en uitgebreide faciliteiten is er voor ieder wat wils.  In de kaart vind je drie fiches. Deze kan je uit de kaart drukken. Neem ze mee naar de club en geniet van alles wat MyLife te bieden heeft. Je mag zo binnenwandelen! Wil je er zeker van zijn dat er iemand voor je klaar staat, maak dan een afspraak via de button proefles.  


1 week gratis sporten voor 2 personen

Niks is leuker dan een sportbuddy aan je zijde. Samen sporten motiveert! Daarom ontvang je 1 week gratis sporten niet voor 1, maar voor 2 personen. Dus trommel je favoriete sportbuddy op en maak samen een week lang gebruik van alle faciliteiten. Wandel binnen of maak een afspraak voor een proefles!  


2 gratis healthchecks
Een goed begin is het halve werk. Met onze complete healthchecks kijken we samen naar jouw algehele gezondheid en meten we aan de hand van de resultaten een passend programma aan. En natuurlijk is jouw sportbuddy ook welkom!  


2 gratis smoothies
Na het sporten met je sportbuddy, of alleen, kom je nagenieten in onze lounge. Dan maken wij 1 van de overheerlijke smoothies. Een gezonde boost na het sporten!  

 

Boek hier een proefles!