fbpx
Gezelligheid en kwaliteit
dat is sporten bij een MyLife
Conditie
Sport wanneer u wilt
samen met uw mycoach
Middel 13
Sport waar u wilt
in de club, thuis of buiten

Welkom bij MyLife Wageningen

MyLife Wageningen is gelegen aan de prachtige Plataanlaan 1. U vindt hier een compleet fitnesscentrum.  Aan alles is gedacht om te helpen met het behalen van uw doelstelling.

Het MyLife-familiegevoel vindt u zeker bij onze club in Wageningen. Jong en oud kunnen hier met plezier aan de slag! Bijvoorbeeld in de yogastudio waar u een ruim aanbod aan yogalessen vindt. Of met een van de lessen in onze MyShape en MyCycle studio’s. Ook vindt u een breed outdoor aanbod, waarbij u heerlijk in de frisse buitenlucht aan de slag kunt.

Onze MyCoaches helpen u in de fitnessruimte ook graag op weg bij het behalen van uw trainingsdoelen.

Natuurlijk biedt MyLife Wageningen ook aanvullende faciliteiten. Van stoombad en sauna, tot aan een kop heerlijke koffie of thee, aan alles is gedacht. Ook na het sporten kunt u ontspannen bij MyLife Wageningen.

MyLife: de gezelligste fitnessfamilie.

Klik hier voor een update van de aangepaste maatregelen

Bekijk abonnementen Proefles aanvragen

Vernieuwingen najaar 2020!

Nieuwe look and feel
Aankomend jaar zal dan ook in het teken staan van vernieuwing en verbetering. Vanaf augustus krijgt het centrum een kleine facelift. Zo krijgen de muren een andere kleur en worden er sfeervolle visuals aangebracht.

Vernieuwing Fitnesszaal
In komend najaar wordt de fitnesszaal vernieuwd en uitgebreid met de allernieuwste cardio- & krachttoestellen van Technogym.

Nieuwe vloeren
Ook de vloeren in de fitnessruimte en yoga- en pilateszaal worden in het najaar vernieuwd. Wat dit voor u betekent? Betere bescherming van uw gewrichten en meer ondersteuning voor de juiste houding. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook een genot om op te sporten!

 

Aanmelden Proefles

Uitbreidingen faciliteiten

MyCoach begeleidingsprogramma
Wij vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Onze ervaren trainers – MyCoaches – stellen op basis van uw trainingsdoelen een persoonlijk fitplan voor u op. Uw resultaten worden bijgehouden in de MyLife Fitness app. Via de app houdt u bovendien gemakkelijk contact met uw persoonlijke MyCoach.

Meer yoga en pilates-lessen op het rooster
In ons drukke bestaan is balans erg belangrijk. Immers, balans is onderdeel van een evenwichtig leven. Met een uitgebreider aanbod van yoga- en pilateslessen helpen wij u graag om body & mind nog beter in balans te houden.

Kinderoppas
Ook wordt er in het voorjaar kinderoppas toegevoegd aan het aanbod! Zo kunt u genieten van uw sportmoment terwijl wij op uw kids passen.

Meer over MyCoach

MyLife Wageningen openingstijden

Maandag08:00–22:00
Dinsdag08:00–22:00
Woensdag08:00–22:00
Donderdag08:00–22:00
Vrijdag08:00–20:00
Zaterdag08:30–13:30
Zondag08:30–13:30

MyLife Wageningen
Plataanlaan 1
6708 PT Wageningen

Waarom sporten bij MyLife?

Lid worden bij MyLife is perfect voor wie sporten als onderdeel van een uitgebalanceerd leven ziet. Voor wie met partner, familie of vrienden lekker op pad wil naar de sportschool. Voor wie daar vooral plezier in wil hebben. En voor wie een professionele omgeving dan vanzelfsprekend is.

Meer over MyLife Gratis proefles

Faciliteiten van onze MyLife Clubs

MyLife friends & family programma

Vergroot de MyLife Familie en sport gratis!

Voordeel voor iedereen! Hoe meer leden u aanbrengt, hoe meer periodes u gratis kunt sporten.
En het voordeel voor de nieuwe leden? Zij schrijven gratis in als ze binnen de eerste 6 weken van uw lidmaatschap bij de MyLife-familie komen.

Meer informatie