Wees welkom! Wij werken dagelijks zorgvuldig om te zorgen dat u veilig en vertrouwd kunt sporten. Op dit moment mogen er maximaal 30 personen in de fitness. Op de website van NLActief, onze branche organisatie, leest u het laatste nieuws. (Wist u dat er bijvoorbeeld bijna tot geen besmettingen in fitnessclubs voorkomen?)

De bijzondere situatie, waarin wij allen verkeren, veranderd continue. Middels deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten omtrent de aangepaste maatregelen binnen MyLife. Samen gaan wij uw sportdoel halen, hoe dan ook!

We kunnen een belangrijke les trekken uit de afgelopen tijd: Weerstand opbouwen en fit blijven is en wordt nu belangrijker dan ooit.
Onze clubs zijn ingericht volgens de richtlijnen van de overheid. Wij werken dagelijks zorgvuldig om te zorgen dat u veilig en vertrouwd uw sportdoel kunt behalen. De ventilatie en luchtbehandeling systemen zijn aangepast naar de gestelde eisen vanuit de overheid. Gelukkig hebben wij zeer ruime clubs en dat werkt in ons voordeel!

Team MyLife

Lees meer over: