Beste -lid,

Allereerst hartelijk dank! Voor uw onvoorwaardelijke steun, uw hartverwarmende berichten, positieve woorden en vooral uw enthousiasme om te blijven bewegen samen met MyLife. U bleef deelnemen aan onze online workouts en maakte massaal gebruik van onze online diensten: MyLife Home  en Premium Coaching. We kunnen u hier niet genoeg voor bedanken, want alleen samen maken MyLife tot de gezelligste fitnessfamilie van Nederland.

Naast het online aanbod kunt u vanaf 16 maart ook meedoen aan de buiten trainingen. Wij doen er alles aan om u altijd & overal te ondersteunen met het behalen van uw sportdoel. Dat is de belofte van MyLife connected.

Maar er is meer nodig om te bouwen aan een ambitieuze fitnessclub als MyLife. Vier jaar geleden pas, openden we onze deuren met als doel de beste fitnessketen van Nederland te worden. Niet de grootste, maar wél de beste en daardoor de gezelligste. MyLife moet een plek zijn waar mensen zich thuis voelen en professionaliteit en comfort ervaren. Voor ons staat namelijk één ding voorop: wij willen u de beste sportervaring bieden. Want als straks onze deuren weer open mogen, heeft u meer dan ooit behoefte aan sport en ontspanning.

Together we rise!

Lees meer over: