Zumba bij MyLife Wageningen

Ben je op zoek naar Zumba in Wageningen? Bij MyLife Wageningen werk je tijdens MyZumba op meeslepende latin dance muziek aan je conditie. Kom op een vrolijke en swingende manier in shape!

Wat is Zumba?

Zumba is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals salsa, cumbia en merengue en staat voor ‘snel bewegen en lol hebben’. Als je een MyZumba les ziet, wil je meteen meedoen! De meeslepende latin dance muziek, de makkelijk te volgen dans- en fitnessbewegingen zorgen voor een exotische ritme waar je alleen maar meer energie krijgt.

Wat zijn de voordelen van Zumba?

Door regelmatig met MyZumba mee te doen krijg je een betere conditie, voel je je fitter,  krijg je strakkere spieren, meer energie én je wordt vrolijk van Zumba!

Voor wie is Zumba geschikt?

MyZumba is voor sportieve beginnelingen én ervaren dansers even leuk. Jong en oud! Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn of ervaring met dansen te hebben om mee te kunnen doen. Twijfel je of MyZumba iets voor jou is? De ervaren instructeurs van MyLife Wageningen geven je graag advies!

Ervaar Zumba zelf!

Ben je benieuwd of MyZumba ook iets voor jou is? Maak kennis met Zumba bij MyLife Wageningen en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles