Yoga bij MyLife Wageningen

Ontspan tijdens de MyYoga lessen van MyLife Wageningen. Werk aan verbinding tussen lichaam en geest en een flexibel en sterk lichaam in de sfeervolle Mindstudio.

Yoga komt oorspronkelijk uit India en wordt al vele duizenden jaren beoefend. Als je regelmatig Yoga doet ervaar je meer balans tussen lichaam en geest. Wie denkt dat je lenig moet zijn om aan Yoga te beginnen heeft het mis: MyYoga bij MyLife Wageningen doe je op jouw eigen niveau en pas je aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van Yoga? 

Als je regelmatig Yoga beoefent zal je merken dat je meer rust in lichaam en geest krijgt. Een moment voor jezelf in een drukke werkweek. Je krijgt er een betere houding door, sterkere spieren en botten en het zorgt voor een betere bloedcirculatie en zuurstofopname. Van Yoga ga je makkelijker bewegen, krijg je een sterke core en word je leniger. Daarnaast slaap je beter, vermindert het stress en helpt het bij het voorkomen van blessures. Yoga is tevens een goede manier om jouw sportprestaties bij andere sporten te verbeteren en helpt je om meer in het hier en nu te zijn.

Voor wie is Yoga geschikt?

Of je nou jong of oud bent, inactief of reeds actief, Yoga is voor vrijwel iedereen geschikt! Je past het niveau aan aan jouw persoonlijke mogelijkheden. De deskundige Yoga instructeurs van MyLife Wageningen geven je graag advies en tips. Onze ervaring is dat met een paar persoonlijke aanpassingen, iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen met MyYoga.

Welke vorm van Yoga heeft MyLife Wageningen?

Er zijn verschillende soorten Yoga, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: het verbinden van lichaam en geest door middel van rustige ademhaling. Bij MyLife Wageningen vind je MyYoga en MyBalance op het programma. MyYoga heeft invloeden van Hatha-, Vinyasa- en Ashtanga Yoga. MyBalance is een dynamische combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates.

Ervaar Yoga in Wageningen zelf!

Ben je benieuwd of MyYoga ook iets voor jou is? Maak kennis met Yoga bij MyLife Wageningen en meld je aan voor een gratis proefles!

Boek een proefles