MyLife Voorschoten


Ga naar MyLife Voorschoten

MyLife Voorschoten is de gezelligste sportschool in Voorschoten. Zodra je onze club binnenstapt begeef je je in een luxe sfeer waarin alles tot in de puntjes verzorgd is. En dat is goed nieuws voor onze leden! Niet alleen profiteer je hier van uitgebreide sportmogelijkheden, ook maak je hier gebruik van de ontspannende wellness faciliteiten.

Het MyLife-familiegevoel vind je zeker bij onze club in Voorschoten. Jong en oud kunnen hier met plezier aan de slag! Zo maak je gebruik van kinderoppas terwijl jij gaat sporten, of kom je tot rust in de prachtig vernieuwde mind studio tijdens een van onze yogalessen. Of met een van de groepslessen in onze MyShape en MyRide studio’s.

Onze MyCoaches helpen je in de fitnessruimte ook graag op weg bij het behalen van jouw trainingsdoelen. De functionele trainingszone, krachtzone en uitgebreide fitnessapparatuur zorgen voor uitgebreide trainingsmogelijkheden.

Natuurlijk biedt MyLife Voorschoten ook aanvullende faciliteiten. Van milon cirkel en sauna tot kinderoppas: aan alles is gedacht. Ook na het sporten kun je ontspannen bij MyLife Voorschoten. In onze gezellige lounge serveren we koffie en verse sapjes, maar ook eiwitshakes.

MyLife: de gezelligste fitnessfamilie.