MyLife Voorschoten

MyLife Voorschoten ligt verscholen op het industrieterrein, maar zodra u onze club binnenstapt begeeft u zich in een luxe sfeer waarin alles tot de puntjes verzorgd is. En dat is goed nieuws voor onze leden! Niet alleen profiteert u hier van uitgebreide sportmogelijkheden, ook maakt u hier gebruik van de ontspannende wellness faciliteiten.

Ga naar MyLife Voorschoten

 

Het MyLife-familiegevoel vindt u zeker bij onze club in Voorschoten. Jong en oud kunnen hier met plezier aan de slag! Vanaf maart 2019 worden er extra faciliteiten toegevoegd. Zo maakt u voortaan gebruik van kinderoppas terwijl u gaat sporten, of komt u tot rust in de prachtig vernieuwde mind studio tijdens een van onze yogalessen. Of met een van de groepslessen in onze MyShape en MyRide studio’s.

Onze MyCoaches helpen u in de fitnessruimte ook graag op weg bij het behalen van uw trainingsdoelen. De functionele trainingszone, krachtzone en uitgebreide fitnessapparatuur zorgen voor uitgebreide trainingsmogelijkheden.

Natuurlijk biedt MyLife Voorschoten ook aanvullende faciliteiten. Van milon cirkel en sauna, en van handdoekservice tot verzorgingsproducten: aan alles is gedacht. Ook na het sporten kunt u ontspannen bij MyLife Voorschoten. In onze gezellige lounge serveren we koffie en verse sapjes, maar ook eiwitshakes.

MyLife: de gezelligste fitnessfamilie.